Despre Noi

Misiunea noastră

Ştim şi reuşim să construim şi să consolidăm în continuu parteneriate de lungă durată datorită atenţiei pe care o acordăm înţelegerii nevoilor clienţilor, începând cu prima vizionare a obiectivului şi continuând cu realizarea caietului de sarcini, ofertare şi implementare. Astfel am demonstrat în timp promptitudinea, implicarea şi dedicarea de care beneficiază fiecare client de fiecare dată când apelează la noi.

Dezvoltare şi evoluţie - eficientizare prin tehnologizare

Începând cu 2011 Velstand Group şi-a deschis porţile în domeniul serviciilor profesionale de curăţenie adresate persoanelor fizice, ajungând în prezent unul din principalii furnizori de activităţi şi procese de întreţinere şi reparaţii care includ: servicii de curăţenie, mentenanţă, alpinism, amenanjări interioare, instalaţii, securitate, grădinărit şi deratizare pentru clădiri de birouri, complexuri rezidenţiale, spaţii comerciale şi industriale.

În prezent avem în echipa peste 120 de angajaţi în 3 judeţe (Braşov, Sibiu, Prahova) cu ajutorul cărora gestionam constant peste 100.000 mp.

Planul şi obiectivele Velstand Facility Management vizează o creştere de până la 500 de angajaţi până în anul 2021 şi 500.000 de mp în grijă, fiind prezenţi în 10 judeţe din România.