deszapezire
deszapezire
deszapezire

Servicii de deszapezire

Velstand Facility Management furnizeaza servicii de prevenire a inghetului precum si de deszapezire manuala si mecanizata. Aceste servicii se aplica pe caile de acces, trotuare si parcari si le prestam in 5 judete din Romania.

Serviciile de deszapezire ale VFM cuprind : degajarea zapezii, incarcarea, transportul si depozitarea zapezii precum si prevenirea formarii poleiului si a ghetii folosind materiale antiderapante si degivrante ecologice.

Deszapezirea se poate efectua manual sau folosind metode mecanice(impingere, suflare, frecare), prin aplicarea caldurii sau prin aplicarea de substante care au ca scop scaderea punctului de inghet a apei de pe suprafata pe care a fost aplicata.

De-a lungul experientei am dezvoltat si imbunatatit o serie de metode pentru eficientizarea costurilor, timpilor si a calitatii utilizand un proces foarte riguros de selectie a echipamentelor, solutiilor si personalului.

Procedura de implementare

 • 1. Contactul initial

  Fie ca ne contactati dumneavoastra sau invers, ne asiguram inca de la prima convorbire de transparenta si calitatea informatiilor.

 • 2. Vizionarea proprietatii

  Pentru ca urmatoaree procese sa fie cat mai precise vom stabili de comun acord o vizionare a proprietatii pentru a fii siguri ca luam in considerare absolut toate detaliile spatiului.

 • 3. Analiza

  Vom alcatui documentatia pentru o analiza completa a proprietatii dumneavoastra punand accent pe prioritatiile dumneavoastra. In final vom revizui dosarul si vom trasa cele mai bune sugestii si concluzii bazate pe experienta acumulata.

 • 4. Propunerea tehnico-financiara

  Include toate documentele necesare cu privire la procedura de implementare tinand cont de standardele cerute de dumneavoastra, de reglementarile in vigoare dar si de expertiza noastra.

 • 5. Implementare si intretinere

  Acest proces se activeaza la nevoie fiind total dependent de conditiile atmosferice.

Avantaje

Externalizarea resurselor umane si a riscurilor aferente

 100%

Know-how cu privire la performanta echipamentelor si solutiilor

100%

Eliminarea riscurilor de a deteriora sau chiar distruge suprafete

100%

Monitorizare constanta si eficienta a activitatii si generarea de rapoarte 

100%

Existenta unui manager de cont dedicat

24/7

Servicii de deszapezire manuala si mecanica

Contacteaza-ne pentru pretul corect!