dezinfectie deratizare dezinsectie

Servicii de dezinsectie deratizare dezinfectie

Velstand Facility Management furnizeaza servicii de dezinsectie deratizare dezinfectie in 5 judete din Romania. Potrivit legislatiei in vigoare acest serviciu este obligatoriu pentru societatile cu domenii de activitate alimentatie publica. Astfel, este obligatorie prestarea serviciului de dezinsectie deratizare dezinfectie ori de cate ori este nevoie dar nu la un interval de timp mai mare de o luna.

Serviciile Velstand Facility Management divizia DDD asigura combaterea si eradicarea daunatorilor si mentinerea mediului sanatos (acasa si/ sau la compania unde va desfasurati activitatea).

De-a lungul activitatii, am dezvoltat si imbunatatit o serie de metode non-invazive bazate pe o echipa de profesionisti care activeaza in conformitate cu standardele si reglementarile de mediu, precum si conform cu legislatia in vigoare.

Procedura de implementare a serviciilor de dezinsectie deratizare dezinfectie

 • 1. Contactul initial

  Fie ca ne contactati dumneavoastra sau invers, ne asiguram inca de la prima convorbire de transparenta si calitatea informatiilor.

 • 2. Vizionarea proprietatii

  Pentru ca urmatoarele procese sa fie cat mai precise, vom stabili de comun acord o vizionare a proprietatii pentru a fi siguri ca luam in considerare absolut toate detaliile spatiului.

 • 3. Analiza

  Vom alcatui documentatia pentru o analiza completa a proprietatii punand accent pe prioritatiile dumneavoastra. In final vom revizui dosarul si vom trasa cele mai bune sugestii si concluzii bazate pe experienta acumulata.

 • 4. Propunerea tehnico-financiara

  Include toate documentele necesare cu privire la procedura de implementare tinand cont de standardele cerute de dumneavoastra, de reglementarile in vigoare dar si de expertiza noastra.

 • 5. Implementare si intretinere

  Acest proces cuprinde doua sub-procese: primul – cel prin care combatem daunatorii iar cel de-al doilea – de intretinere, prin care prevenim reaparitia acestora.

Dezinsectie deratizare dezinfectie - Reguli, valori, obiective pentru combaterea daunatorilor

Satisfacerea nevoilor clientilor

 100%

Atingerea obiectivelor urmarite

100%

Prevenirea poluarii si imbunatatirea mediului

100%

Respectarea reglementarilor si a legislatiei in vigoare 

100%

Comunicare excelenta prin existenta unui manager de cont dedicat

24/7

Scapa de daunatori!

Suna acum si programeaza o intalnire cu un reprezentant VFM