firma de curatenie brasov

Firma de curatenie - Servicii de curatenie industriala si civila

Principala divizie a Velstand Facility Management este reprezentata de firma de curatenie din Brasov care furnizeaza servicii de curatenie separat sau alaturi de alte servicii anexe si/ sau conexe in peste 100 de locatii in 5 judete din Romania. (Brasov, Sibiu, Prahova, Bucuresti, Covasna)

Serviciile de curatenie ale VFM se presteaza in prezent in :

 • spatii comerciale (showroom-uri, malluri)
 • cladiri de birouri
 • hale industriale (logistice si de productie)
 • ansambluri rezidentiale

De-a lungul experientei am dezvoltat si imbunatatit o serie de metode pentru eficientizarea costurilor, timpilor si a calitatii. Am reusit asta utilizand un proces foarte riguros de selectie a echipamentelor, solutiilor si personalului. Astfel, prin Velstand Cleaning (divizia de curatenie a Velstand Facility Management SRL) am ajuns o firma de curatenie recunoscuta in peste 5 judete din Romania pentru un raport pret-calitate de invidiat.

Procedura de implementare

 • 1. Contactul initial

  Fie ca ne contactati dumneavoastra sau invers, ne asiguram inca de la prima convorbire de transparenta si calitatea informatiilor.

 • 2. Vizionarea proprietatii

  Pentru ca urmatoarele procese sa fie cat mai precise, vom stabili de comun acord o vizionare a proprietatii pentru a fi siguri ca luam in considerare absolut toate detaliile spatiului.

 • 3. Analiza

  Vom alcatui documentatia pentru o analiza completa a proprietatii punand accent pe prioritatiile dumneavoastra. In final vom revizui dosarul si vom trasa cele mai bune sugestii si concluzii bazate pe experienta acumulata.

 • 4. Propunerea tehnico-financiara

  Include toate documentele necesare cu privire la procedura de implementare tinand cont de standardele cerute de dumneavoastra, de reglementarile in vigoare dar si de expertiza noastra.

 • 5. Implementare si intretinere

  Acest proces cuprinde doua sub-procese: primul – cel prin care aducem proprietatea la un anumit nivel (cel stabilit prin contract) iar cel de-al doilea – prin careoferim intretinerea constant, in baza unui grafic bine organizat de interventii.

Cauti o firma de curatenie in Brasov? Iata avantajele noastre!

Externalizarea resurselor umane si a riscurilor aferente

 100%

Know-how cu privire la performanta echipamentelor si solutiilor

100%

Eliminarea riscurilor de a deteriora sau chiar distruge suprafete

100%

Monitorizare constanta si eficienta a activitatii si generarea de rapoarte 

100%

Existenta unui manager de cont dedicat

24/7

Firma de curatenie Brasov? Ati ajuns unde trebuie!

Contactati-ne! Suntem nerabdatori sa ne cunoastem!

Facem fata oricarei provocari. Ne mandrim cu experienta acumulata si dedicarea in furnizarea de servicii pentru cele mai inalte standarde si cele mai pretentioase nevoi.