Servicii de urgenta (pompieri si paramedici)

Velstand Facility Management este una dintre putinele firme din tara care pune la dispozitia beneficiarilor servicii de pompier servant autorizate ISU si paramedici autorizate DSP in 5 judete din Romania.

Serviciile de urgenta asigura confortul si siguranta mediului pentru o buna desfasurare a activitatii fara intrerupere.

De-a lungul experientei am dezvoltat si imbunatatit o serie de metode pentru eficientizarea costurilor, timpilor si a calitatii utilizand un proces foarte riguros de selectie a echipamentelor, solutiilor si personalului.

Procedura de implementare

 • 1. Contactul initial

  Fie ca ne contactati dumneavoastra sau invers, ne asiguram inca de la prima convorbire de transparenta si calitatea informatiilor.

 • 2. Vizionarea proprietatii

  Pentru ca urmatoaree procese sa fie cat mai precise vom stabili de comun acord o vizionare a proprietatii pentru a fii siguri ca luam in considerare absolut toate detaliile spatiului.

 • 3. Analiza

  Vom alcatui documentatia pentru o analiza completa a proprietatii dumneavoastra punand accent pe prioritatiile dumneavoastra. In final vom revizui dosarul si vom trasa cele mai bune sugestii si concluzii bazate pe experienta acumulata.

 • 4. Propunerea tehnico-financiara

  Include toate documentele necesare cu privire la procedura de implementare tinand cont de standardele cerute de dumneavoastra, de reglementarile in vigoare dar si de expertiza noastra.

 • 5. Implementare si intretinere

  Demaram proiectul si va punem la dispozitie personal calificat, instruit si verificat pentru ca activitatea dumneavoastra sa se desfasoare in conditii optime de sanatate si siguranta.

Avantaje

Externalizarea resurselor umane si a riscurilor aferente

 100%

Know-how cu privire la performanta echipamentelor si a personalului

100%

Eliminarea riscurilor si mentinerea controlului

100%

Monitorizare constanta si eficienta a activitatii si generarea de rapoarte 

100%

Existenta unui manager de cont dedicat

24/7

Cere o oferta personalizata.

Programeaza o vizita ca sa afli pretul corect!