VELSTAND FACILITY MANAGEMENT

Dezvoltare prin evolutie – eficientizare prin tehnologizare.

Velstand Facility Management a demonstrat în timp promptitudinea, implicarea şi dedicarea de care beneficiază fiecare client de fiecare dată când apelează la noi. Astfel am devenit principalul furnizor de activităţi şi procese de întreţinere şi reparaţii. Printre serviciile oferite putem enumera : servicii de curăţenie, mentenanţă, alpinism, amenanjări interioare, instalaţii, securitate, grădinărit şi deratizare pentru clădiri de birouri, complexuri rezidenţiale, spaţii comerciale şi industriale

Experienta de 10 ani acumulata in intreg managementul. Peste 120 de CLIENTI multumiti de rezultatele peste asteptari datorita calitatii managementului, care in timp a acumulat peste 7 DIPLOME recunoscute.

EXPERIENTA NOASTRA

Servicii de curatenie - 7 ani
Servicii de peisagistica - 10 ani
Servicii de urgenta - 1 an
Servicii de paza - 1 an
Servicii de deszapezit - 3 ani
Servicii DDD - 5 ani
0
Angajati
0
Clienti multumiti
0
Ani experienta
0
milion mp

DE CE VELSTAND FACILITY MANAGEMENT

Diversitate

Prin punerea la dispozitia beneficiarilor a unei game de servicii cat mai complexa pentru a usura accesarea lor. Prin acest model beneficiarii sunt mai confortabili pentru ca pot apela la aceasi firma cu care deja colaboreaza si nu la un furnizor nou cu care nu au istoric.

Respect

Prima oara iese in evidenta din atitudinea cu care tratam fiecare proiect. Ne exprimam respectul cel mai simplu prin onorarea fiecarei comenzi exact in termenel stabilite de la inceput.

Transparenta

Este valoarea de baza pe marginea careia am cladit intreg grupul. Suntem responsabili si ne asumam si esecuri nu doar reusite. De aceea orice apare de la inceput sau pe durata desfasurarii proiectului transmitem exact asa cum e.

Integritate

Ramanem la fel indiferent de circumstante. Am muncit munt sa creem brandul Velstand si acesta poate fi mentinut doar prin integritatea tuturor membrilor echipei. Cu timpul am observat ca cei ce nu se regasesc in valorile Grupului la un moment dat oricum se „cern” si raman doar semintele sanatoase care duc Velstand mai sus.

VFM IN POZE

O PARTE DIN CLIENTII NOSTRI