VELSTAND FACILITY MANAGEMENT

Dezvoltare prin evolutie – eficientizare prin tehnologizare.

Velstand Facility Management a demonstrat în timp promptitudinea, implicarea şi dedicarea de care beneficiază toti clientii de fiecare dată când apelează la noi. Astfel am devenit principalul furnizor de activităţi şi procese de întreţinere şi reparaţii. Printre serviciile oferite putem enumera: servicii de curăţenie, mentenanţă, alpinism utilitar, amenanjări interioare, instalaţii, securitate, grădinărit şi deratizare pentru clădiri de birouri, complexuri rezidenţiale, spaţii comerciale şi industriale

  • Experienta de 10 ani acumulata in intreg managementul
  • Peste 120 de CLIENTI multumiti de rezultatele peste asteptari datorita calitatii managementului
  • Peste 7 DIPLOME recunoscute

EXPERIENTA NOASTRA

Servicii de curatenie - 7 ani
Servicii de peisagistica - 10 ani
Servicii de urgenta - 1 an
Servicii de paza - 1 an
Servicii de deszapezit - 3 ani
Servicii DDD - 5 ani
0
Angajati
0
Clienti multumiti
0
Ani experienta
0
milion mp

DE CE VELSTAND FACILITY MANAGEMENT

Diversitate

Prin punerea la dispozitia beneficiarilor a unei game de servicii cat mai complexa raspunzand astfel cator mai multe nevoi ale acestora. Astfel venim in ajutorul beneficiarilor, acestia putand apela la aceasi firma cu care deja colaboreaza si nu la un furnizor nou cu care nu au istoric.

Respect

Acesta iese din prima in evidenta din atitudinea cu care tratam fiecare proiect. Ne exprimam respectul cel mai simplu prin onorarea fiecarei comenzi exact in termenele stabilite de la inceput.

Transparenta

Este valoarea de baza pe marginea careia am cladit intregul grup. Suntem responsabili si ne asumam si esecuri nu doar reusite. De aceea orice apare de la inceput sau pe durata desfasurarii proiectului transmitem exact asa cum e.

Integritate

Ramanem la fel indiferent de circumstante. Am muncit mult sa cream brandul Velstand si acesta poate fi mentinut doar prin integritatea tuturor membrilor echipei. Cu timpul am observat ca cei care nu se regasesc in valorile Grupului la un moment dat, oricum se “cern” si raman doar semintele sanatoase care duc Velstand mai sus.

VFM IN POZE

O PARTE DIN CLIENTII NOSTRI