paza si protectie

Paza si protectie prin Velstand Facility Management

Velstand Facility Management ofera solutii de paza si protectie a obiectivelor dumneavoastra ce corespund celor mai riguroase standarde in domeniu. In prezent activam in 5 judete din Romania.

Velstand Facility Management va asigura bunurile printr-o firma de paza – Velstand Security

Serviciile oferite sunt :

 • agent de securitate(paza punct fix si patrule),
 • monitorizare si interventie rapida(antiefractie, de supraveghere si inregistrari video, de avertizare si semnalizare incendiu, de control acces si pontaj automat, echipamente pentru automatizari, avertizare cutremur),
 • instalare sisteme de monitorizare si siguranta,
 • transport valori(1-2 agenti de paza instruiti in mod adecvat).

De-a lungul experientei Velstand Facility Management a dezvoltat si imbunatatit o serie de metode pentru eficientizarea costurilor, timpilor si a calitatii utilizand un proces foarte riguros de selectie, instruire si testare a personalului sub controlul strict al institutiilor abilitate. Ne mandrim astfel sa fim un importand furnizor de servicii integrate care acopera peste 5 judete in prezent.

Vezi mai multe pe site-ul Velstand Security

Procedura de implementare

 • 1. Contactul initial

  Fie ca ne contactati dumneavoastra sau invers, ne asiguram inca de la prima convorbire de transparenta si calitatea informatiilor.

 • 2. Alegerea abonamentului

  Pentru ca urmatoaree procese sa fie cat mai precise vom stabili de comun acord tipul de abonament potrivit pentru a fii siguri ca sunteti protejat 100%.

 • 3. Recrutare

  Demaram procesul de recrutare in cazul in care nu ne putem ajuta de personalul disponibil. Urmarim cu rigurozitate toate elementele de pe lista, instruim si testam pentru a ne asigura ca dispuneti de cei mai potriviti oameni cand vine vorba de siguranta dumneavoastra si a firmei.

 • 5. Implementare si monitorizare

  Incepem efectiv colaborarea prin punerea la dispozite a unui numar calculat de persoane instruite eficient si asiguram monitorizarea si interventia in caz de urgente.

Paza si protectie prin VFM? Iata cateva avantaje!

Externalizarea resurselor umane si a riscurilor aferente

 100%

Know-how cu privire instruirea personalului

100%

Eliminarea riscurilor 

100%

Monitorizare constanta si eficienta a activitatii

100%

Existenta unui manager de cont dedicat

24/7

Nu-ti lasa bunurile in voia sortii

Suna acum si protejeaza-te de evenimente neplacute!